Selecteer een pagina

,,

THE only way

to do great work

is to LOVE

what you do!

Kapsalon en Nagelstudio 

Elle’s is een hippe kleinschalige studio waar je voor zowel je haar als je nagels terecht kunt. In “De Makerij” waar Elle’s gevestigd is zit ook een medisch pedicure, dus we hebben een hoop diensten onder 1 dak. De Makerij is helemaal verbouwt voordat we open zijn gegaan in maart 2020 dus we mogen spreken van een nieuwe, hippe, authentieke maar bovenal gezellige salon!  

De Kapsalon

 

 In de kapsalon kunt je terecht voor heel veel diensten, ik knip zowel dames, heren als kinderen. Ik ben gespecialiseerd in haarkleuringen en heb altijd de laatste nieuwe kleuren en trends op haar gebied tot mijn beschikking. Er word alleen gewerkt met hoogwaardige producten die vrij zijn van parabenen en sulfaten, daarnaast zijn ze 100% Vegan.

Voor alle diensten kun je kijken bij ons aanbod.

 

 

 

De Nagelstudio

In de nagelstudio kan ik je voorzien van mooie verzorgde nagels. Je kunt kiezen voor een mooie natuurlijke gellak op je eigen nagels maar je kunt ook kiezen voor een verlenging van de natuurlijke nagel met daar bijvoorbeeld een leuke nailart op. Ook hier hebben wij de beschikking over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen en zijn wij erg creatief hierdoor is er veel mogelijk.

Voor alle diensten kun je kijken bij ons aanbod.

Wie zijn wij?

Wij zijn Annelieze Heijmans en Michelle Knoppers twee jonge dames met een passie voor hun vak. Door onze jaren lange ervaring zijn wij in staat een hoge kwaliteit te leveren. De oude Meubelmakerij waar alles mee begonnen is, is inmiddels een prachtige salon geworden en heeft de nieuwe naam “D E  M A K E R I J” gekregen. Elle’s is een aparte onderneming gevestigd in De Makerij hierdoor kunnen er los van elkaar afspraken geboekt worden. Contact ons om te zien hoe je een afspraak kunt maken. 

 

Contact 

 

Om iedereen de juiste beleving te bieden werken wij op afspraak, hierdoor zijn er geen wachttijden en hebben wij de tijd voor u zoals u die verdient. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons en onze salon? Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar !

Follow us on

instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Elle’s

info@elles-haarennagels.nl | Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden

Elle’s haar en nagels  | kvk-nummer 77393554 | btw- nummer NL003189440B32