Selecteer een pagina

,,

When i make my

clients SMILE that’s

real SUCCES.

Prijzen Elle’s

Hieronder een greep uit onze diensten.

 

Voor alle prijzen van onze diensten en producten kunt je contact opnemen met Michelle:0645026749

 Een pedicure behandeling boekt je vanaf € 28,00 voor verdere prijzen kun je bellen naar Annelieze:0624922827 

 

Wij werken op afspraak .

 Maandag t/m Vrijdag, tijden in overleg.

 “De Makerij” Bosch 38 in Papendrecht

 0645026749

Maria Nila 

  • In ‘de Makerij’ werken wij alleen met hoogwaardige producten waaronder Maria Nila, dat is opgericht in Stockholm en ontwikkeld al jarenlang een mooie verzorgingslijn voor ieder soort haar. De producten van Maria Nila zijn 100% Vegan en volledig vrij van sulfaten en parabenen.

    Maria Nila beschikt over een verzorgende lijn bestaande uit 6 soorten: Structure Repair voor beschadigd haar, True Soft voor droog en poreus haar, Sheer Silver voor grijs en blond haar, Luminous Colour voor gekleurd haar, Pure Volume voor slap haar en Head & Hair heal, speciaal ontwikkeld voor diverse haar en hoofdhuid problemen zoals roos & irritaties op de hoofdhuid.

    Style & Finish is de styling lijn van Maria Nila met diverse producten om elk kapsel de gewenste vorm te geven. Ook deze producten zijn 100% Vegan en vrij van sulfaten en parabenen. Naast de gebruikelijke haarlakken en waxen bied Maria Nila ook een aantal producten die je haar beschermen bij het gebruik van warme tools zoals stijl of krultangen. Benieuwd geworden naar deze fijne producten en onze diensten?

    Kom eens langs!

      Liefs!

Elle's

info@elles-haarennagels.nl | Privacy Verklaring 

Elles haar en nagels | kvk-nummer 77393554 | btw-nummer NL003189440B32