Selecteer een pagina

“Ik heb veel passie voor mijn vak en geniet ook echt van de sociale contacten met mijn klanten!”

 

 

 

Hai!

Ik ben Michelle Knoppers

Hai, ik ben Michelle Knoppers het gezicht achter Elle’s. Ik ben geboren in Papendrecht en ben een moeder van 2 kinderen. Alsof ik dat nog niet druk genoeg vond zocht ik naar een uitdaging. En die heb ik gevonden.. Elle’s. Mijn eigen kapsalon en nagelstudio gevestigd in “de Makerij”. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest voor een baas vond ik het nu tijd om zelf te gaan ondernemen. Daarnaast ben ik al 12 jaar werkzaam als nagelstyliste en heb hier mijn hobby van gemaakt. Deze hobby werd te groot en hoe mooi is het dan om deze combinatie te maken. 

Ik heb veel passie voor mijn vak en geniet ook echt van de sociale contacten met mijn klanten. Bij mij ben je aan het juiste adres om even in de watten gelegd te worden, ik knip zowel dames, heren als kinderen.        Wil je even een relaxt momentje voor je zelf met een kop koffie, boekje en een lekkere hoofdmassage en daarnaast genieten van de heerlijke producten? You are welcome! Wil je knippen scheren en weg , ook geen probleem!   Of een combinatie , je kan bijvoorbeeld in 1 behandeling je haar , je nagels en je voeten laten verzorgen, hoe lekker is dat ?                                Benieuwd geworden naar alle behandelingen?

 

 

Een kijkje in de Salon!

Beauty is good for the Soul

Naast onze heerlijke behandelingen is het bij ons een hele  beleving om te komen. Het pand waar wij in werken is een oude meubelmakerij geweest, dat zie je terug in het interieur. We hebben alles op een authentieke manier verbouwd, er zijn dan ook veel elementen van vroeger terug te vinden zoals de oude muur en onze balie is een oude werktafel!  

Zoals bij een winkel hoort verkopen wij ook verzorgingsproducten voor zowel je haar als je voeten.  Maar daar blijft het niet bij, we verkopen bijvoorbeeld ook nagellak, sieraden, modeaccesoires, haarassecoires en nog veel meer. Mocht je op zoek zijn naar een orgineel cadeautje dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres .

Zien we je snel een keertje? 

Liefs van ons!

Follow us on Instagram

Op Instagram delen we regelmatig leuke kijkjes achter de schermen en de nieuwste trends op het gebied van haar en nagels!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Elle's

info@elles-haarennagels.nl | Privacy Verklaring 

Elles haar en nagels | kvk-nummer 77393554 | btw-nummer NL003189440B32